cool hit counter Bodø/Glimt mot til Skip to main content

Bodø/Glimt mot til

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. Til Glimt som altså kan bli forbigått av trønderne om de skulle tape denne kampen mot Tromsø.

Bodo Glimt Sjokkerte Pa Ny Mourinhos Roma Reddet 2 2 Pa Hjemmebane

Mai 2022 2001 Oppdatert 16.

. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018. Bodø Glimt form og statistikk. 75 54 55 00.

Nå ønsker klubben å bidra til å styrke og forbedre klassemiljøene i hele byen. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. Rosenborg scorte like mye på BodøGlimt to som Junkeren gjorde mot Rosenborg.

Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. 1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warszawa. Og nå venter BodøGlimt. Bodøglimt roma tv2 bodøglimt i kveld.

Bodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Dette må ha vært en kjekk kamp å se på. Det endte med 51 til hjemmelaget.

Mai 2022 2001 Oppdatert 16. Det endte med 51 til hjemmelaget. Billetter til Haugesund BodøGlimt.

Mai-festen mot Tromsø nå. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Det endte med 51 til hjemmelaget.

1 day agoTromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Tidligere FKH-keeper Helge Sandvik er gjest hos Odd Kåre Grøttland og Terje Flateby i ukens utgave av Haugesunds Avis sin fotballpodkast Frelst.

Bodo Glimt Til Cupfinalen Etter 2 1 Seier Mot Viking Abc Nyheter BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn. Bodo Glimt Vant 6 1 Mot Roma Klar Tale En 34 år gammel Viking-tilhenger straffes med 18 dagers betinget fengsel for hatefulle ytringer mot en BodøGlimt-spiller i september i fjor.

Mandag kveld spilte BodøGlimt mot Vålerenga. BodøGlimt mot til Senin 16 Mei 2022 Edit Det är norska BodøGlimt som har ett övertag inför den kvarvarande kvartsfinalen mot Roma i ECL-slutspelet efter att ha vunnit med 21 på Aspmyra stadion i Norge på torsdagskvällen. Kampen skal være på to ganger 18 minutter og spilles på Aspmyra.

De helgule fra Bodø er inne i en tung periode. Takk for din påmelding. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

BodøGlimt vil styrke klassemiljøene. Det endte med 51 til hjemmelaget. Hvor gode er egentlig FKH.

BodøGlimt slo kraftig tilbake etter 0-4 og europacupexiten mot Roma i midtuken. 2 days agoBodøGlimt 2 hadde reist til Trondheim for å møte andrelaget til Rosenborg. Gratis inngang for alle barn under 16 år.

Gultrøyene har ett tap og tre uavgjort på de første seks kampene. Fotballklubben BodøGlimt bodoglimt glimt bodoglimt Abonner på nyhetsbrev fra BodøGlimt. Tromsø har ikke vunnet Slaget om Nord-Norge siden 2018.

16052022 2014 Sist oppdatert. For i tillegg til å spille med MOT-logoen på drakta fra 2022 skal BodøGlimt og MOT Norge utvikle et program som skal brukes på spillere trenere og foreldre i barne- og ungdomsavdelingen. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

På de tre siste kampene inkludert søndagens stortap i bartebyen står laget med to tap og ett uavgjort. På Aspmyra hadde en gruppe bortesupportere møtt opp for å heie på Oslo-laget. 1 day agoRunar Espejord gikk fra Tromsø til BodøGlimt i vinter noe som skapte mye styr.

1 day agoBodø Glimt ikke tapt hjemme siden 7. Blant temaene i ukens episode. Billetter Rana - Glimt.

Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren. Fotballklubben BodøGlimt stiftet 16. BodøGlimt mot til Tuesday May 17 2022 Edit.

Mot Rosenborg 2 ble det stygt. BodøGlimt har vunnet ligaen de to siste sesongene men i år ser det ut til at Bodø-koden er knekt. Sikre deg plass på 16.

Mai for tre år siden. Billetter Rana - Glimt. Bodø Energi bidrar til bærekraftige energiløsninger og smarte samfunn.

Billetter Rana - Glimt. Siste hjemmetap i serien var 02 mot Molde 24. Sikre deg plass på 16.

33 minutes agoTo seire på rad. Gjestende Tromsø har ikke fått så mye tid til hvile og oppladning. Online TV Tromsø Vs Bodø-glimt.

Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Juni i fjor og før det må vi tilbake til 12 hjemme mot Brann 19. 160522 1701 160522 1803.

2 days agoTIL tok en viktig seier mot Vålerenga torsdag og retter nå blikket mot sesongens høydepunkt bortekamp mot erkerival BodøGlimt på Aspmyra på. Siden da har Glimt spilt. Hjemmelaget var gode mot Viking og vant fortjent selv om bortelaget absolutt bød opp til dans i en god fotballkamp.

Niklas Aune Johnsen. Mai-festen mot Tromsø nå. På norsk fotballs nasjonaldag så et tidlig mål fra Niklas Vesterlund i andre omgang ut til å sikre seier foran et.

Juli i fjor da det ble 23 mot Legia Warzawa. Det skal sies at også BodøGlimt hadde avslutninger i metallet i det som var en svært god og underholdende fotballkamp. I dag spiller han fra start mot gamleklubben.

160522 1701 160522 1701. Tromsø lå an til sin første seier mot BodøGlimt på fire år men en scoring fra Joel Mvuka 19 tre minutter på overtid sørget for 1-1 og poengdeling mandag. Mot Rosenborg 2 ble det stygt.

Hvor bra og hvor viktig var det. Folkefest Og Seriestart Mot Rosenborg Bodo Glimt Blant annet hadde de to avslutninger i tverrliggeren.

Bodo Glimt Moter Az Alkmaar I Conference League Attedelsfinalen

Jorgen Strand Larsen Har Troen Pa Norsk Triumf Mot Az Alkmaar Ganske Sikker Pa At Bodo Glimt Kommer Til A Vinne Eurosport